Derapaj al Olguţei Vasilescu: Domnul Klaus deja se vede şef de lagăr de concentrare

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a avut, sâmbătă, un nou derapaj la adresa şefului statului, preşedintele Klaus Iohannis. Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a declarat la Antena 3 că preşedintele Iohannis ”se şi vede şef de lagăr de concentrare”.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-istii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la postul citat.

Olguţa Vasilescu a adăugat că „tot ceea ce a făcut bun Iohannis în cinci ani de zile, a fost să dea jos de la guvernare PSD”.

Reacţia social-democratei vine în contextul în care şeful statului, Klaus Iohannis, aflat în turneu electoral la Baia Mare, a declarat că el nu se află în competiţie electorală cu PSD, ci în război cu acest partid care a guvernat „împotriva românilor”.

Declaraţiile Olguţei Vasilescu sunt în linie cu retorica de campanie a PSD-ului care încearcă să-l portretizeze pe Klaus Iohannis drept un dictator extremist, antieuropean şi comunist. Atacurile PSD-ului şi în particular ale Vioricăi Dăncilă contra preşedintelui au crescut în amploare după ce ministrul de Interne PNL a desecretizat raportul privind intervenţia brutală a Jandarmeriei din 10 august. Astfel, prezidenţiabila PSD a încercat să acrediteze ideea că este ameninţată cu procurorii pentru că a cerut dezbatere cu Iohannis şi că toţi românii se pot aştepta în viitor la aşa ceva dacă-l supără pe preşedinte.