Deputat PNL: PSD are ca obiectiv satisfacerea clientelei de caviar a partidului

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Modul în care premierul Viorica Dăncilă se comportă în ultima vreme ne arată clar faptul că PSD are ca obiectiv satisfacerea clientelei de caviar a partidului, susţine deputatul PNL Antoaneta Ioniţă.

Concret, potrivit deputatei, pentru Viorica Dăncilă este mai important să supravieţuiască pe scaunul de premier şi să împartă, fără nici un fel de criterii de performanţă, funcţii înalte în stat şi bine plătite pentru cei care îi ţin spatele.

În consecinţă, deputata îi cere premierului "să nu mai tranzacţioneze pentru propria-i supravieţuire politică funcţiile de miniştri" şi să meargă în Parlament să ceară vot de încredere pentru guvernul său.

"Premierul este obligat de Legea Fundamentală să vină în Parlament pentru a vedea dacă actualul Guvern mai are susţinere parlamentară. Viorica Dăncilă nu are alte soluţii! Nici un prim-ministru al unei ţări membre a Uniunii Europene nu şi-a permis să eludeze Constituţia aşa cum o face Viorica Dăncilă.

Atrag atenţia premierului Dăncilă că această criză politică, pe care o patronează fără nici un fel de remuşcări, afectează economia românească şi aşa siluită de experimentele economice ale acestei guvernări.", susţine deputata.

Totodată, Ioniţă ţine să îi transmită premierului că dinspre pieţele financiare internaţionale şi europene vin semnale îngrijorătoare, iar România trebuie să se pregătească pentru a preîntâmpina o criză economică majoră.

"Vă solicit să reveniţi în cadrul constituţional pentru a putea trece repede prin această criză politică şi pentru a putea fi învestit un nou Guvern capabil să gestioneze cu responsabilitate economia românească!", transmite aceasta.

De asemenea, deputata se adresează şi ALDE şi Pro România, cerându-le să semneze moţiunea de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună, "astfel încât ea să determine înlăturarea acestui Executiv incompetent."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne