Demisionar ALDE: Tăriceanu este un om fără scrupule, şi-a minţit toţi colaboratorii politici

Tăriceanu şi-a minţit toţi colaboratorii politici pentru a-şi atinge obiectivul, adică intrarea în Parlament şi obţinerea conducerii ALDE pentru el şi pentru Chiţoiu, susţine demisionarul Dan Marin.
Loredana Diacu
20.05.2017

alte articole

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Loredana Diacu
20.05.2017

Fostul copreşedinte al ALDE Sector 5, Dan Marian, şi-a a anunţat, sâmbătă demisia din partid, pe motiv că "nu acceptă politica epurărilor dusă de Călin Popescu-Tăriceanu". Politicianul a criticat acţiunile abuzive ale conducerii ALDE şi a susţinut că Tăriceanu este un om fără scrupule.

"Am decis astăzi, după ce am văzut politica epurărilor dusă de Tăriceanu la conducerea noului ALDE, să demisionez din partid. Din păcate, episodul politic scris de Tăriceanu în ALDE este unul trist. Şi-a încălcat toate angajamentele politice, parteneriatele şi cuvântul dat în faţa celor care au pus umărul la construcţia ALDE. Tăriceanu este un om fără scrupule, şi-a minţit toţi colaboratorii politici pentru a-şi atinge obiectivul, adică intrarea în Parlament şi obţinerea conducerii ALDE pentru el şi pentru Chiţoiu. Nu pot să rămân alături de oameni care calcă în picioare democraţia internă, norme elementare de bun simţ şi care practică abuzul în formă continuată. Drumurile noastre se despart pentru că nu vreau şi nici nu mai pot să rămân alături de un om în care am crezut încă de la formarea PLR", a susţinut Dan Marian, conform unui comunicat de presă remis Agerpres.

În comunicatul citat, politicianul a mai susţinut că şi alţi colegi de-ai săi din ALDE Sector 5 for părăsi formaţiunea şi se vor alătura lui Daniel Constantin în noul proiect politic al acestuia, împreună cu alţi parlamentari ALDE.

Interesant este că Dan Marian nu vine din PC-ul lui Daniel Constantin ci din PLR-ul lui Tăriceanu.

Mai merită menţionat că vineri, fostul copreşedinte ALDE Sector 1 Răzvan Mitu şi vicepreşedintele filialei Cristian Cosmin au anunţat şi ei că demisionează din partid împreună cu fosta echipă conservatoare din organizaţie.

Amintim în context că potrivit presei, Daniel Constantin îşi face partid, ajutat fiind în acest demers de fostul premier Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor