Dans sportiv: "Prodance 2000", patru medalii la WDSF International Open din Belgrad

(Chris McGrath / Getty Images)
Epoch Times România
30.09.2013

Componenţii clubului "Prodance 2000" au câştigat patru medalii - trei de aur şi una de bronz - la turneul internaţional de dans sportiv WDSF International Open, care a avut loc în Belgrad (Serbia), cu peste 500 de perechi la start.

Emanuel Moraru şi Roberta Horvath au dansat în cadrul a patru categorii şi au câştigat două medalii de aur şi una de bronz. La Junior 2, 8 dansuri, şi la Junior 2, Basic Standard, cei doi au urcat pe prima treaptă a podiumului, pentru ca la Junior 2, Basic Latino, să se claseze pe locul 3.

Au mai participat şi la Junior 2, Open Standard, fiind la un pas de finala competiţiei, ocupând locul 8 cu perechi participate din opt ţări.

Tot aur a fost răsplata pentru prestaţia perechii Bogdan Suciu - Carina Breban, la Categoria Basic, Adulţi - Latino.

La Open International, Standard, băimărenii au ocupat locul 20 din 46 de perechi participante.

La categoria Junior 1, Open, Standard, perechea formată din Richard Vasvari şi Ramina Hajdu a obţinut locul 11 în semifinala competiţiei.

După ce Martina Cellarova s-a retras din lumea dansului, Dinu Lung a fost nevoit din nou să îşi găsească parteneră şi, după o lună de pregătire cu slovaca Jana Demkacova, cei doi au ajuns în finala categoriei Youth, Open, Standard, ocupând locul 5 din 35 de perechi.

În acest an, "Prodance 2000" a obţinut peste 70 de medalii până acum, 42 dintre acestea fiind de aur, după cum a făcut socoteala preşedintele executiv al Clubului de Dans Sportiv "Prodance 2000", Lorand Ilyes.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor