Daniel Dragomir: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea, o celulă de criză pentru a împiedica renumărarea voturilor din diaspora

Daniel Dragomir
Daniel Dragomir (bursa.ro)

Întâlnirea ce a avut loc în locuinţa lui Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 6 decembrie 2009 a avut drept scop "organizarea unei celule de criză pentru împiedicarea renumărării voturilor din diaspora", a susţinut luni fostul colonel SRI Daniel Dragomir, în cadrul audierilor în comisia parlamentară denumită de presă "Sufrageria."

Potrivit Hotnews, Dragomir a mai declarat că o celulă similară a avut loc şi la sediul PSD, însă acolo se "căutau soluţiile inverse". La "celula" din Kiseleff ar fi participat fostul adjunct al directorului SRI general Ionel Marin.

Revenind la "şedinţa" din sufrageria lui Oprea, Dan Andronic ar fi fost acolo pe motiv că ştia foarte bine zona de media, iar problema cea mai spinoasă era legată de cele două sondaje publicate de A3 şi Realitatea şi care îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană, Laura Codruţa Kovesi - era cea care "deţinea cătuşele la acel moment", Oprea era în conflict clar cu o aripă a PSD şi era "era cel mai băsist dintre cei prezenţi" în timp ce Florian Coldea, la fel ca şi Kovesi, primise semnale foarte clare cu privire la îndepărtarea sa din funcţie.

Dragomir a mai susţinut că întâlnirea a fost "extrem de tensionată" şi a adus în discuţie cazul lui Cătălin Voicu, susţinând că au existat începând cu 2009 "presiuni din partea SRI pentru a se acţiona cat mai rapid împotriva acestuia''.

Reamintim că fostul ofiţer SRI este cercetat în dosarul Black Cube pentru constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată, şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne