Shhaideh urmărită penal. PSD reacţionează: George Maior coordonează un plan de eliminare a lui Dragnea

Audierea lui Sevil Shhaideh ca suspect într-un dosar de corupţie ar fi opera lui George Maior care se visează preşedinte al PSD, prim-ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, susţine Codrin Ştefănescu.
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea (Facebook.com / Codrin Ştefănescu)

Punerea sub urmărire penală a vicepremierului Sevil Shhaideh i-a oferit lui Codrin Ştefănescu ocazia să lanseze un atac virulent la adresa procurorilor anticorupţie şi să acuze un complot al "statului paralel" împotriva lui Dragnea şi PSD. De vină pentru audierea lui Shhaideh, o apropiată a lui Dragnea, sunt, potrivit lui Ştefănescu, fostul şef al SRI, George Maior, "în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta".

Nu în ultimul rând, în lumina aşa-ziselor dezvăluiri făcute de Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI urmărit penal în dosarul Black Cube, Ştefănescu ameninţă direct cu posibile revocări, demisii şi anchete.

Redăm declaraţia lui Ştefănescu, transmisă de biroul de presă al PSD:

"Suntem pur şi simplu stupefiaţi! În plin scandal naţional ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susţinut de înregistrări, filmări, declaraţii incendiare din interior, scandal care este preluat până şi de presa internaţională, rămăşiţele fostului binom, în loc să-şi prezinte în bloc demisiile de urgenţă, continuă bătălia nu numai împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea, ci pur şi simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăţi fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică şi nu în ultimul rând pentru asanarea instituţiilor statului.

Pentru că există tot mai multe informaţii că rămăşiţele binomului ce se simt ameninţate de campania de curăţare a sistemului, declanşată de PSD, acţionează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului, printr-o adevărată operaţiune desfăşurată în mod special prin intermediul DNA şi a acoperiţilor din presă.

Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează preşedinte al PSD, prim ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acţiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD.

Ştim de mult despre acest plan, suntem informaţi chiar şi din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate "odioşeniile" pe care le pun la cale, şi îi anunţăm public că nu vor avea nicio şansa să ducă acest plan până la capăt. Şi în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii şi anchete vizavi de toate declaraţiile şocante apărute în ultimele săptămâni.

Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României şi aducerea în matca constituţională a tuturor instituţiilor statului. Punct", se arată în declaraţia citată de Hotnews.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne