Dăncilă şi PSD-ul, în război cu două instituţii. Şefei PSD i s-a "furat" domeniul

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

PSD şi Viorica Dăncilă au dat în judecată furnizorul de găzduire a domeniilor de internet Romarg şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti pentru domeniul www.vioricadancila.ro, relatează Mediafax.

Procesul vizează „proprietate intelectuală” iar primul termen dat de judecători pentru proces este în data de 9 octombrie.

Procesul a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul Bucureşti şi are drept miză domeniul vioricadancila.ro. Domeniul respectiv a fost înregistrat pe 7 iunie.

În acelaşi timp, în registrul de domenii RoTLD, domeniul "vioricadancila.ro" este blocat şi supus unui proces de judecată înregistrat cu numărul de dosar aflat la instanţa Tribunalului Bucureşti. Proprietarul domeniului, înregistrat la Romarg SRL, este persoană fizică, arată sursa citată.

Pagina de internet http://vioricadancila.ro/ nu putea fi accesată la ora transmiterii acestei ştiri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne