Dăncilă, pe Facebook după ce a fost demisă: PSD va continua lupta pentru români. Iohannis e artizanul haosului

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Proaspăt demisă de Parlament, premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat luni, via Facebook, preşedintelui Klaus Iohannis - pe care îl cataloghează drept "artizanul acestui haos" - să numească urgent un nou Guvern.

"Mulţumim cetăţenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 şi mulţumim celor care ne-au susţinut şi ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România şi pentru mai bine. Aşa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români şi bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale şi progres economic pentru ţară. Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta şi aşa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat şi nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei ţări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL", a declarat Dăncilă.

Şefa PSD a subliniat că respectă decizia Parlamentului de astăzi şi aşteaptă propunerea de guvern şi "un program de guvernare serios şi coerent".

"Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde. Partidul Social Democrat îşi va continua lupta pentru români, îşi va urmări proiectul pentru ţară şi va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianţă a nepriceperii, a austerităţii şi a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare. PSD nu e o opoziţie facilă şi o vor simţi curând. Să îi vedem la treabă! Aşteptăm astăzi formula guvernamentală şi programul de guvernare!", a declarat Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne