Dăncilă "is feeling angry" pe Facebook în ultima zi de campanie: Ce mesaj i-a transmis preşedintelui României

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

În ultima zi a campaniei prezidenţiale, şefa PSD Viorica Dăncilă l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că manifestă dispreţ la adresa românilor şi l-a invitat din nou să participe la o dezbatere cu ea la Palatul Parlamentului.

“Dragi români, dragi jurnalişti, dragi formatori de opinie, indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?”, a afirmat fostul premier.

Şefa PSD a transmis că, “până în ultima clipă”, va insista şi va fi pregătită pentru “confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită”.

“Aşa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a punctat Dăncilă.

De asemenea, prezidenţiabilul social-democraţilor îi mai reproşează preşedintelui Iohannis că “şi în ultima zi de campanie” acesta “le spune românilor, la fel de obsesiv şi stupid, că au de ales între dumnealui şi PSD”.

“Nu, domnule preşedinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări şi unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toţi jurnaliştii, fără menajamente, fără repetiţii, fără regie!”, a conchis şefa PSD.

Remarcile Vioricăi Dăncilă au venit sub forma unei “scrisori deschise” postate pe pagina sa de Facebook, alături de statusul “is feeling angry”, adică “se simte înfuriată”.

Reamintim că preşedintele Iohannis a declarat în repetate rânduri că refuză o dezbatere cu şefa PSD din cauză că nu are ce discuta cu reprezentanta unui partid care timp de trei ani de zile a făcut rău românilor.

“De ce nu accept o dezbatere cu candidata PSD? Acum câteva minute am spus câteva lucruri despre PSD. Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost prim-ministru, dat jos prin moţiune de cenzură, a fost partea activă a tuturor mârlăniilor pesediste, a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei, a fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu guvernul împotriva unor persoane cu probleme penale, fiindcă asta a fost uşor de văzut. A fost o persoană foarte activă în a guverna, pe scurt, împotriva românilor. Doamna Dăncilă este reprezentanta unui partid antidemocratic, nereformat care a guvernat împotriva românilor şi acum, iată, în campanie electorală mimează candidatul democrat şi se aşteaptă să fie tratată cu mare respect de toată lumea ca şi cum până acum ar fi apărat democraţia românească şi pe români”, a declarat Iohannis, în 13 noiembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne