Dăncilă, despre votul pentru Guvernul Orban: Am încredere că niciun coleg nu-şi mai asumă să trădeze voturile date

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Întrebată duminică de presă dacă are emoţii că unii dintre colegii săi ar putea vota guvernul Orban, premierul demisionar Viorica Dăncilă a negat, declarându-se încrezătoare că niciunul dintre social-democraţi nu vor mai trăda.

"Nu, nu am emoţii. Am încredere că niciun social-democrat nu-şi mai asumă să trădeze voturile date şi încrederea cetăţenilor din România.", a menţionat Dăncilă.

Declaraţiile Vioricăi Dăncilă vin în contextul în care premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că există echipe de negociere care vor avea discuţii inclusiv cu parlamentari PSD, care se vor arăta dispuşi să susţină Executivul PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne