Dăncilă, atac la Iohannis: Îl acuză că a folosit resursele Cotroceniului pentru campania electorală

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezidenţiabila PSD-ului, Viorica Dăncilă, îl acuză pe preşedintele Iohannis că a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale pentru a organiza dezbaterea de marţi, dezbatere la care ea nu a fost invitată ba, mai mult, la care şeful statului a anunţat categoric că nu o va primi.

În acest context, Dăncilă îi cere lui Iohannis să spună de câte ori a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale pentru organizarea de campanii electorale.

"Am văzut astăzi în presă că mai mulţi dintre cei care au fost invitaţi la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunaţi de la Administraţia Prezidenţială. Preşedintele trebuie să lămurească urgent dacă este adevărată această informaţie şi, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale în organizarea propriei campanii electorale.

Este inacceptabil ca Preşedintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi de natură electorală, adică în folos politic propriu. Aşteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL", scrie, pe Facebook, Viorica Dăncilă.