Dăncilă a făcut anunţul: Discutăm despre o fuziune PSD-UNPR

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Premierul demisionar Viorica Dăncilă a dezvăluit că UNPR-ul lui Gabriel Oprea este deschis la scenariul fuziunii cu PSD, urmând ca mişcarea să fie discutată în Comitetul Executiv Naţional.

"Este şi dorinţa UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorinţă de a veni către Partidul Social Democrat", a declarat Dăncilă, citată de Adevărul.

De asemenea, şefa PSD a mai precizat că în prezent au loc negocieri între partidele din Opoziţie care au urmărit să dea jos Guvernul său, fără a prezenta până acum o soluţie pentru rezolvarea crizei în care se află România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne