Dan Petrescu, declaraţii după partida cu Slavia Praga: 'Ne-au dominat fără să aibă o ocazie'

CFR Cluj a pierdut la limită meciul tur cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, în faţa a aproximativ 18.000 de spectatori sosiţi în Gruia, scor 0-1, un rezultat care favorizează mult echipa cehă în vederea calificării în grupele celei mai importante competiţii europene.
Tehnicianul român Dan Petrescu.
Tehnicianul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut primele declaraţii după partida cu Slavia Praga pierdută de elevii săi cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

"Suntem foarte supăraţi de rezultat, în prima repriză Slavia a dominat la pas. Ei nu au avut nici măcar un şut ca lumea, nu-mi duc aminte de vreun şut pe spaţiul porţii şi au avut un gol ca la tenis de masă, nu ştiu ce a fost acolo, că aia a fost o pasă, nu a fost un şut. A dat cu latul şi mi s-a părut că am primit golul prea uşor. A doua repriză nu-mi aduc aminte ca ei să fi avut vreo ocazie, ştiu că cel mai bun om de pe teren a fost portarul Slaviei. Nu ştiu ce vom face în retur, pentru că va fi de 10 ori mai greu, mai ales că rezultatul nu este cel care trebuia să fie. Ne-au dominat fără să aibă ocazii", a declarat fostul internaţional Dan Petrescu potrivit Digi Sport.

În urma acestui eşec, campioana României va avea nevoie de un miracol în returul de pe 28 august din capitala Republicii Cehe, unde se va hotărî soarta calificării în grupele UEFA Champions League.

"Trebuie să încercăm iar un miracol şi să avem norocul pe care nu l-am avut astăzi, dar şansele sunt foarte mici. Mici, mici, dar mergem să le jucăm", a continuat tehnicianul.

Fotbaliştii Slaviei s-au impus cu un gol marcat de Lukas Masopust în minutul 28, aceştia fiind salvaţi totodată de la egalare de portarul Kolar, care a reuşit să apere penalty-ul executat de Billel Omrani (79).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport