Liga I. FC Viitorul ratează din nou şansa de a urca pe primul loc în clasament! Cum comentează Gică Hagi

Gruparea constănţeană a obţinut doar un punct în deplasarea făcută pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor final 1-1 (1-1), o victorie ar fi făcut ca puştii lui Hagi să egaleze la puncte pe primele două clasate, CFR Cluj şi Politehnica Iaşi.
Astra Giurgiu - FC Viitorul 1-1, în ultimul meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.
Astra Giurgiu - FC Viitorul 1-1, în ultimul meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. (Viitorul FC/facebook)

Astra Giurgiu a făcut faţă cu brio celor de la FC Viitorul Constanţa - una dintre cele mai în formă echipe din acest moment, luni seara, pe Stadionul 'Marin Anastasovici' - reşedinţă de judeţ, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. A fost un meci frumos de urmărit, ambele grupări arătând un nivel tehnico-tactic destul de ridicat, dar care s-a terminat indecis.

Giurgiuvenii au marcat de două ori - o dată în propria poartă prin Gabriel Tamaş (min. 38), după o minge deviată în urma unui corner executat de Iancu, pentru ca două minute mai târziu gazdele să aducă din nou egalitatea pe tabela de marcaj prin Valentin Gheorghe (40), care a tras puternic de la marginea careului, mingea fiind deviată în poartă de Paul Iacob.

"Cred că fiecare echipă a vrut să câştige, dar am făcut puţin în ultimii 30 de metri. Eu mă aşteptam la victorie şi, din păcate, nu a venit. Vom analiza. Astra e un adversar bun, cu jucători tehnici, cu experienţă foarte bună. Noi am băgat tineri. Mergem pe drumul nostru. Jucătorii când nu joacă bine încearcă să caute alibiuri, gazonul, ţânţarii. Totuşi a fost un meci bun", a spus Gică Hagi, potrivit celor de la Look Sport.

Ocaziile de poartă au continuat de o parte şi de altă a terenului dar fără finalizare. Până la final însă, Viitorul a fost cea mai periculoasă, aceştia putând schimba soarta jocului dacă George Ganea nu lua la ţintă bara de la marginea careului (67).

Astra Giurgiu sunt acum pe locul 8 în clasament, cu 7 puncte, şi vin după înfrângerea suferită etapa trecută în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, 0-1, în timp ce Viitorul Constanţa este pe 3, cu 11 puncte, etapa trecută obţinând un alt rezultat de egalitate în faţa celor de la FC Botoşani, pe teren propriu, scor final 2-2 (1-1).

FC Viitorul rămâne în continuare neînvinsă în actuala stagiune, având 3 victorii şi 3 egaluri.

Echipele de start:

Astra: Kitanov - Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovic - Răduţ, Simion, Crepulja - Matei, Tounkara, Stahl
Rezerve: Lazăr, Dima, Biceanu, Ajayi, Moise, V. Gheorghe, Begue
Absent: Alibec (accidentat)
Antrenor: Dan Alexa

Viitorul: Cabuz - Mladen, Ţîru, Iacob, Boboc - Achim, Artean, Ciobanu - Iancu, Ganea, Mâţan
Rezerve: Cojocaru, Dulca, Leca, Rivaldinho, Houri, Filip, Calcan
Absenţi
Antrenor: Gheorghe Hagi


Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport