Ziua 200: "Guvernarea PSD-ALDE a dovedit că este incompetentă! Cerem imperativ să plece!"

La 200 de zile de când Guvernul Grindeanu a adoptat OUG 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale şi proiectul de lege privind graţierea, protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, la fel ca în fiecare seară, pentru a cere plecarea corupţilor din demnităţile publice.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Vineri, protestatarii din Piaţa Victoriei au spus pentru a 200-a seară consecutiv NU corupţiei, NU legalizării hoţiei! Reveniţi lângă clădirea Guvernului unde, în noaptea de 31 ianuarie se adopta OUG 13, cetăţenii au transmis, din nou, că îşi doresc un stat de drept cu justiţie independentă, condus de oameni competenţi şi corecţi.

"Pe 18 august se împlinesc 200 de zile de când, "noaptea, ca hoţii", Guvernul Grindeanu condus de Liviu Dragnea a adoptat OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale şi proiectul de lege privind graţierea! Din 31 ianuarie, în Piaţa Victoriei s-a protestat zi de zi, fără întrerupere!

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Pe 18 august se împlinesc şi 7 luni de la apariţia celor "2 elefanţi": (ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a codurilor penale), ziua în care s-au început protestele la Universitate. Pe 18 ianuarie a fost marş de la Universitate la Guvern! Protestăm pentru stat de drept, pentru independenţa justiţiei, împotriva graţierii, împotriva corupţiei, împotriva pragului la abuz în serviciu şi pentru o Românie curată! Guvernarea PSD-ALDE a dovedit că este incompetentă! Cerem imperativ să plecaţi şi să lăsaţi ţara să fie guvernată de oameni competenţi!", transmit protestatarii pe Facebook pe pagina creată pentru evenimentul de astăzi.

"Onor, plecăciune şi respect românilor care le pasă! Astăzi, 18 august 2017, spunem pentru a 200-a oară: Nu graţierii, Fără prag, Nu vrem să fim o naţie de hoţi, PSD - Ciuma roşie = FSN = PCR, CCR depolitizat, stat de drept, democraţie, libertate, stop corupţiei, hoţiei, mafiei, nu legiferării hoţiei!", declară, la rândul său, o protestatară.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

O altă participantă la protest îşi exprimă speranţa că vom avea parte cât de curând de o schimbare, mai exact de plecarea PSD de la guvernare, căci după 8 luni şi două guverne, românii n-au avut parte de nimic bun.

"200 de zile de protest continuu în Piaţa Victoriei. Rezistăm, nu cedăm şi sperăm că efortul nostru nu o să fie în zadar. Un premier s-a dus, aşteptăm să plece şi al doilea şi credem că cel de al treilea nu va mai putea să fie din PSD. De ce? Pentru că după 8 luni de zile măsurile propuse nu au adus rezultatele scontate. Corupţia înfloreşte, puşcăriaşii rămân cu averile intacte şi sunt eliberaţi în serie. Nu avem investiţii, infrastructura tot în lucru, până când? DNA, nu uita, noi suntem de partea ta!", spune protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne