"Curajul dvs a inspirat lume de pe întregul continent" - Kovesi, lăudată în timpul audierilor din Parlamentul European

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi (Epoch Times România)

Deputaţii europeni Eva Joly, Roberta Metsola, Ingeborg Grassle şi Barbara Spinelli şi-au exprimat marţi, în cadrul audierilor din Parlamentul European, solidaritatea cu Laura Codruţa Kovesi în faţa atacurilor la care a fost supusă în ultima vreme în ţară.

"Mulţumim că aţi venit aici în pofida tuturor obstacolelor de neînchipuit, curajul dvs a inspirat multă lume de pe întregul continent. Aţi fost imaginea luptei anticorupţie", i-a transmis Roberta Metsola fostei şefe DNA.

"Sunt mândră că este aici în ciuda campaniei îngrozitoare pe care Guvernul său a lansat-o contra ei. Vreau să îi spun că nu credem ce se spune căci ştiu ce se întâmplă când trimiţi la închisoare persoane importante. Deci, vă rog, să nu ţineţi seama de zvonistică", a declarat, la rândul său, Eva Joly.

"Sunt complet solidară cu dvs. în faţa atacurilor pe care le suportaţi. Sunt mişcată că l-aţi evocat pe Giovani Falcone, cu care am lucrat", a precizat Barbara Spinelli.

"Ne-aţi dat încredere în România şi în sistemul românesc şi această încredere vă demarchează. Toţi candidaţii au fost competenţi dar dvs. aţi fost atacată şi regretăm acest lucru, pentru că avem nevoie de dvs", a afirmat şi Ingeborg Grassle.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne