Cumpănaşu: La încredere sunt la nivelul lui Iohannis. Altfel nu m-ar ataca cartelul politico-mediatic

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu (Screenshot Youtube)

Alexandru Cumpănaşu, aspirant la prima funcţie în stat, s-a plâns, pe pagina sa de Facebook, că este victima atacurilor unui „sistem isteric” după ce a anunţat că va candida la alegeri.

În viziunea lui Cumpănaşu, atacurile îndreptate împotriva sa ar fi dovada că el nu reprezintă o „cantitate neglijabilă ca mulţi alţi candidaţi” şi că la capitolul „încredere” este la nivelul şefului statului Klaus Iohannis.

Cumpănaşu este convins că există un „CARTEL POLITICO - MEDIATIC care are un singur scop: slăbirea încrederii populaţiei” în persoana sa.

Redăm mai jos postarea prezidenţiabilului:

„CARTELUL POLITICO-MEDIATIC

Dragi români, SISTEMUL isteric reacţionează disperat. Îşi foloseşte toate resursele pt a se bate cu un singur OM: EU. NU avem campanie, TOŢI candidaţii sunt pe BLAT iar singurul atacat în ultimele săptămâni sunt EU. Barna spune că-l votează pe Iohannis, Dăncilă este pe blat cu Iohannis, Ponta prin domnul Diaconu nu vrea decât să rupă de la Dăncilă şi să preia PSD.

Mai fraţilor cu IOHANNIS se luptă cineva? Sau toată campania este despre Alexandru Cumpănaşu - un independent care încă nu se ştie dacă va strânge semnăturile?!?!?. De frica pierderii de popularitate, jivinele din politică îşi folosesc instrumentele din diverse zone ale presei care deodată după anunţarea intenţiei de a candida nu mai sunt băiatul bun de până atunci ci DRACUL GOL.

Aceleaşi zone media (nu multe pentru a fi corecţi). Întrebare: Dacă nu candidam mai eram atacat? NU. Dacă eram cantitate neglijabilă ca mulţi alţi candidaţi mai eram subiect? NU. Dacă la ÎNCREDERE nu eram la nivelul lui Iohannis mai eram atacat? NU. Prin urmare acum avem un CARTEL POLITICO - MEDIATIC care are un singur scop: slăbirea încrederii populaţiei în mine. Doar că surpriză: poporul nu este prost! Vede şi simte toate aceste atacuri ca nefireşti...şi când nu ai un partid în spate îşi dau seama că eşti un imens pericol REAL pt actualul sistem.

De aceea am luat o decizie radicală pt mine şi sănătatea mea: nu voi mai citi nici o ştire, nici o postare negativă la adresa mea. NU voi mai da nici un punct de vedere la nimeni în afară de susţinătorii mei şi oamenii de bună credinţă. Mă voi concentra pe ce trebuie să fac. Dimpotrivă, îi rog să mă atace în campanii isterice şi furibunde pe toţi membrii acestui CARTEL. Mi-am dat seama că mă ajută foarte mult!!!!”.