Cum se joaca Partidul Comunist Chinez (PCC) de-a nevinovatia!

(FOTO - Alexander Hassenstein / Getty Images)

De la inceputul lunii martie, The Epoch Times, a declansat o campanie de informare a cititorului despre gravele incalcari ale drepturilor omului in China, cu precadere in lagarele de exterminare raspandite pe intreg teritoriul Chinei.

Marturii zguduitoare ne-au fost oferite de catre oameni implicati direct sau indirect in aceste evenimente, prin care se dezvaluia existenta unui lagar, in care practicantilor de Falun Gong li se extrageau organele cand inca erau in viata. Lagarul respectiv fusese organizat pe langa un Spital de tratament al Trombozelor la Sujiatun.

Bineinteles ca asemenea orori nu puteau fi trecute sub tacere. Pana la urma, omenirea ar trebui sa arate ca a invatat ceva din istorie, si ca nu va mai permite “reeditarea” lagarelor de exterminare naziste.

S-a pus multa cerneala pe hartia ziarelor, si un sir lung de articole au fost puse pe site-urile Epoch Times din intreaga lume, dar si ale altor organisme de presa internationale.

Reporterii nostri stiau ca de munca lor depinde in mare masura viata celor aflati in interiorul lagarului - oameni nevinovati care isi asteptau randul la moarte.

Totusi, la toate aceste acuzatii, guvernul comunist de la Beijing a ramas mut…o tacere cu atat mai mult inexplicabila, cu cat acuzatiile erau foarte grave.

La mai mult de o luna de la declansarea acestui lung sir de dezvaluiri, PCC “rupe tacerea” si incepe sa-si tipe pur si simplu “nevinovatia” chemand pe cei interesati in aceste investigatii sa vada si sa verifice ca la Sujiatun nu exista nimic mai mult decat un spital, iar acuzatiile ce i se aduc sunt “nefondate”.

PCC nu pomeneste insa nimic despre timpul ce s-a scurs de la primele acuzatii referitoare la traficul de organe umane, si nici nu spune ca ar permite anchetarea si investigatiile in orice loc despre care exista informatii ca ar adaposti lagare de exterminare.

In falsa-i nevinovatie, conducerea PCC cheama doar la Sujiatun pentru a se vedea ca…. a folosit timpul ce-a trecut in mod “util”, curatand si eliminand orice marturie incriminatorie.

Care sa fie oare motivul pentru care, in timp de pace, pe teritoriul unui stat exista atat de multe lagare de munca fortata, lagare de concentrare, lagare de exterminare?

De ce nu se permite unei comisii internationale sa faca investigatii in acest sens?

Nu vom renunta la a informa publicul cititor despre ororile comunismului — oriunde s-ar afla el — despre gravele incalcari ale drepturilor omului, si orice aduce prejudicii naturii umane.

Cazul Sujiatun nu face decat sa ne determine sa acordam o atentie marita chestiunii lagarelor de exterminare din China, si sa ne continuam investigatiile legate de aceasta problematica umana.

Celor care se fac vinovati de astfel de crime impotriva umanitatii, le transmitem urmatorul mesaj: SUNTEM CU OCHII PE VOI!