"Cuib de hoţi şi de mafioţi" - Protest fără precedent chiar în inima Parlamentului

Nemulţumiţi de modul în care PSD şi ALDE guvernează ţara, mai mulţi protestatari au intrat în Parlament unde şi-au scandat nemulţumirile pe holuri, chiar în timp ce premierul Viorica Dăncilă vorbea, în plenul reunit, despre stadiul pregătirilor pentru preşedinţia Consiliului UE.
Protest
Protest

Câţiva cetăţeni au intrat miercuri în Parlament unde au declanşat un protest fără precedent, jandarmii fiind incapabili să îi evacueze după ce s-au aşezat pe jos şi au format un lanţ uman.

"Vrem Europa, nu dictatură!", "Ne-am săturat, cât ne-aţi furat", "Viorica, fă ceva, pleacă dă-ţi demisia!", "DNA, să vină să vă ia!", "Justiţie, nu corupţie", "România, trezeşte-te!", "Cuib de hoţi şi de mafioţi", "Infractorii", strigă puternic protestatarii din holul Parlamentului.

Câteva declaraţii ale protestatarilor

"Nu mai lăsaţi penalii să modifice legislaţia penală a ţării. Demisia! NU mai staţi în casă! Parlament penal, marş la tribunal!"

"De un an jumate nu ne mai putem vedea de viaţă, stăm în stradă şi nu ne putem vedea de vieţile noastre! Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!"

"Vrem o viaţă normală".

"Nu îi e ruşine lui Viorica să vorbească azi de Europa când noi am trecut la autocraţie şi cleptocraţie. Suntem conduşi de o mafie, nu îi e ruşine să vorbească de Europa şi de principiile europene, când ei nu respectă valorile europene. Democraţia moare în aceste momente în România. Este bătălia finală din păcate nu mai avem mult timp, o să ajungem o altă Rusie, un fel de Belarus".

"Ieşiţi în stradă pentru principii şi pentru viitor. Lăsaţi comoditatea. Faptul că nu am ieşit la vot ne-a adus în situaţia asta. Ieşiţi şi apăraţi-vă viitorul. Nu vreau să trebuiască să stau de pază că o mână de infractori face praf democraţia şi statul de drept".

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne