Cuc se plânge că a fost abandonat de Partid. Cine e baronul care ar sta de fapt în spatele scandalului TAROM

Ionel Arsene
Ionel Arsene (Facebook / Ionel Arsene)

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, ar fi fost cel care i-a cerut ministrului demisionar al Transporturilor, Răzvan Cuc, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii de cenzură, afirmă surse politice pentru „Adevărul“. Încercarea lui Cuc de a îndeplini “ordinul” venit de la baronul PSD avea să se lovească însă de refuzul directoarei TAROM, Mădălina Mezei, care de altfel a fost pedepsită ulterior cu demiterea.

Dar cum socoteala din târg nu se potriveşte mai niciodată cu cea de acasă, în scandalul TAROM a intervenit DNA.

Liderii PSD estimau că în cursele interne operate de TAROM sunt cinci-şase parlamentari ai Opoziţiei, iar absenţa de la votul moţiunii de cenzură ar fi putut înclina decisiv balanţa în favoarea Guvernului Dăncilă. Moţiunea a trecut până la urmă cu 238 de voturi, doar cinci peste limita majorităţii. Acum, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a plâns apropiaţilor că partidul i-a întors spatele, deşi el a încercat să salveze guvernarea.

Reamintim că fosta şefă a TAROM Mădălina Mezei a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că ministrul Răzvan Cuc a chemat-o la el în birou cu două zile înainte de moţiune pentru a-i cere să ţină la sol câteva avioane în ziua votului crucial pentru PSD, "ca să oprim accesul parlamentarilor la votarea moţiunii de cenzură", însă Mezei a refuzat pentru că "nu suntem stăpâni de sclavi".

Reacţia liderului PSD Neamţ, Ionel Arsene


„Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competenţă şi neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică şi din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opoziţia care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de ţară şi nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce a ştie mai bine: să compromită cu acuzaţii false şi să-şi ia aliat o instituţie care face dosare penale adversarilor politici“, susţine Ionel Arsene, într-un drept la replică.

Articolul integral aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne