COVID-19 a ajuns la penitenciarul Rahova

Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova (Epoch Times România)

La Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat şi fostul lider suprem al PSD Liviu Dragnea, au fost raportate, până acum, două cazuri de infecţie cu noul coronavirus, iar la Spitalul-Penitenciar Rahova un singur caz, informează gândul.info.

Joi, printr-un comunicat, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a confirmat că un angajat al penitenciarului a fost infectat cu noul coronavirus, acesta având atribuţii în sectorul administrativ.

"Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti şi măsurile de intervenţie stabilite la nivel de sistem", s-a menţionat în respectivul comunicat.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 57 de cadre ANP au fost infectate cu noul coronavirus, 36 dintre acestea vindecându-se şi reluându-şi, acum, activitatea. Trebuie menţionat şi că, până astăzi, niciun deţinut din penitenciarele României nu a fost infectat oficial cu COVID-19.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură