Cotroceni: Crin Antonescu şi-a numit purtător de cuvânt

Crin Antonescu
Crin Antonescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
14.08.2012

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat luni o decizie prin care a numit-o pe jurnalista Nicoleta Nicolae în funcţia de purtător de cuvânt la Cotroceni.

Astfel, conform unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, Crin Antonescu, a semnat luni decizia prin care Nicoleta Nicolae Ioana a fost numită în funcţia de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al Preşedintelui României.

Nicoleta Nicolae a fost jurnalist şi a lucrat, printre altele, la Agenţia de Presă Mediafax, fiind specializată în domeniul politic.

La ieşirea din presă, ea a preluat coordonarea Departamentului de Comunicare al PNL.

Tot luni, Antonescu a semnat decretele pentru numirea în funcţie a încă doi consilieri prezidenţiali, precum şi pe cel de eliberare din funcţie a ultimului consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă la Cotroceni.

Totodată, la data de 3 august, Crin Antonescu semnase decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Apoi, Antonescu a semnat luni, 6 august, decretele de numire a lui Gheorghe Rotaru în funcţia de consilier prezidenţial la Departamentul Securităţii Naţionale şi a lui Vasile Enache, în funcţia de consilier prezidenţial la Cancelaria Prezidenţială.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor