Copil de 5 ani îşi salvează sora de doi ani dintr-un incendiu şi apoi câinele

Noah Woods
Noah Woods (Bartow County Fire Department Georgia)

Noah Woods, în vârstă de cinci ani, din Georgia (SUA) a obţinut titlul de erou pe teren şi a fost numit pompier de onoare. Băiatul dormea ​​în camera sa când s-a trezit din cauza fumului şi a flăcărilor unui incendiu ce a izbucnit în casă. Cu toate acestea, băiatul nu a intrat în panică şi a salvat întreaga familie.

Noah, unul dintre cei opt membri ai unei familii care locuieşte în Contea, Bartow, s-a ridicat din pat şi a sărit pe o fereastră salvând-o pe sora lui de doi ani care dormea cu el. Însă tânărul erou nu s-a oprit aici: odată ce fetiţa a fost pusă în siguranţă, Noah s-a întors în casă să salveze câinele familiei, care se afla, de asemenea, în cameră cu ei.

Nefiind capabil să facă totul singur băiatul a fugit la unchiul său, care locuieşte în apropiere, şi i-a cerut ajutor să salveze şi restul familiei.

Dwayne Jamison, şeful pompierilor din Contea, Bartow, a explicat pentru CNN că incendiul a fost provocat de o priză electrică supraîncărcată aflată în camera lui Noah. Când forţele de salvare au ajuns la faţa locului, personalul a luat în îngrijire copilul şi pe ceilalţi membri ai familiei care au suferit arsuri minore.

Noah Woods
Noah Woods (Bartow County Fire Department Georgia)

Bunicul copilului, David Woods, într-o postare publicată pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru reconstruirea casei, a scris: „Mulţumesc Domnului, toţi cei nouă care ne sunt dragi au ieşit din casă. Dacă nu ar fi fost Noah, astăzi nu am fi aici”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură