Prietenie specială: Un câine alături de un copil la bine şi la rău

Peyton împreună cu câinele Dash
Peyton împreună cu câinele Dash (screenshot tramite foto Facebook Jillian Marie Smith)

Un copil şi un câine sunt doi prieteni buni care împărtăşesc totul, inclusiv pedepsele. Această poveste emoţionantă îi are ca protagonişti pe Peyton şi pe Dash, credinciosul său câine: cei doi sunt de nedespărţit, petrecându-şi cea mai mare parte a timpului împreună.

(screenshot tramite foto Facebook Jillian Marie Smith)

(screenshot tramite foto Facebook Jillian Marie Smith)

Câinele urmăreşte copilul peste tot şi nu-l lasă niciodată singur - atunci când se joacă, mănâncă, dar nici în momente mai grele. Dash este întotdeauna atent la problemele lui Peyton şi îl înţelege imediat, devenind un complice la năzbâtii.

Părinţii lui Peyton nu s-au putut abţine să nu râdă atunci când l-au văzut pe Dash cum îl însoţeşte pe băieţelul care a primit o pedeapă. Peyson a făcut una dintre năzbâtiile sale, iar adulţii din casă l-au obligat la un „time-out”: câteva minute să stea cu faţa la perete în tăcere şi să se gândească la ceea ce a făcut.

Dash a urmărit întreaga scenă şi nu a evitat să meargă şi să se aşeze lângă prietenul său în timpul pedepsei, să-i ţină companie în acel moment trist. „Cred că Dash ştia că băiatul avea nevoie de el în acel moment şi nu l-a lăsat singur”, povesteşte mama copilului, Jillian Marie Smith.

(screenshot tramite foto Facebook Jillian Marie Smith)

O fotografie a surprins această scenă adorabilă, demonstrând încă o dată loialitatea câinelui şi înfăţişând o legătură incredibilă, care nu va fi întreruptă prea uşor.

“Dash face ca viaţa întregii familii să fie mai fericită. Dacă îl întrebi pe Peyton cine este Dash, el răspunde că este un prieten de-al lui". Şi este liniştitor să ştii că cel mai bun prieten îţi rămâne tot timpul alături, inclusiv în momente grele.