Constantin Gâlcă, noul tehnician al grupării daneze Vejle BK

"Avem un antrenor care este cunoscut ca un mare motivator şi care cunoaşte presiunea performanţei. Nu în ultimul rând, Constantin Gâlcă este obişnuit să lucreze cu o echipă internaţională. Este un antrenor care este alegerea potrivită pentru Vejle în situaţia noastră actuală." - Andrew Zolotko, preşedintele Consiliului de administraţie al clubului danez.
Antrenorul român Constantin Gâlcă.
Antrenorul român Constantin Gâlcă. (Getty Images)

Constantin Gâlcă (46 de ani) este noul conducător principal de joc al echipei de fotbal daneze Vejle BK, acesta fiind prezentat oficial de către conducerea clubului, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Fostul internaţional român, care a ajuns la o înţelegere valabilă un an de zile, va avea ca obiectiv principal evitarea retrogradării, gruparea daneză fiind în momentul de faţă ultima clasată în prima ligă daneză de fotbal cu 19 puncte - cu două mai puţin decât formaţiile clasate înaintea sa pe locurile 12 şi 13, Vendsyssel FF, respectiv Hobro IK.

''Avem un antrenor care este cunoscut ca un mare motivator şi care cunoaşte presiunea performanţei. Nu în ultimul rând, Constantin Gâlcă este obişnuit să lucreze cu o echipă internaţională. Este un antrenor care este alegerea potrivită pentru Vejle în situaţia noastră actuală. Gâlcă are o sarcină dificilă acum, deoarece Vejle Boldklub trebuie să supravieţuiască în Super Ligă'', a declarat Andrew Zolotko, preşedintele Consiliului de administraţie al clubului Vejle BK.

Fostul antrenor al formaţiilor Steaua Bucureşti şi Espanyol Barcelona va debuta în noua postură pe 9 martie, în meciul de acasă, cu Vendsyssel FF.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport