Consilier PSD din Ministerul Muncii, "defazat" la schimbarea de putere. Cum i s-au tăiat "aripile"

Sustinatori PSD
Sustinatori PSD (Epoch Times România)

Jurnalistul Mircea Marian relatează, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare din timpul conferinţei de presă susţinute joi de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Principalul protagonist al întâmplării este un consilier PSD, care în timpul orelor de program voia să plece la partid. A avut parte însă de o.. surpriză.

"Just for fun. Azi, la ministerul Muncii.

Violeta Alexandru are conferinţă de presă, unul din oamenii din echipa ei e sunat insistent. Omul răspunde şi i se spune:

- “M-aţi blocat în parcare (ministerul are o parcare mică, de 10-12 locuri), deblocaţi-mă urgent, mă grăbesc la partid!”
- “Care partid?”
-“PSD!!!”
- “Şi cine sunteţi?”
- “Consilierul secretarului de stat X”.
- “Ok, eu sunt consilierul lui V.A. şi vă spun că aveţi program până la 4.30. La partid, după 4.30 sau, dacă vreţi mai devreme, demisia”
- “Vin să îmi dau demisia!”

Nu a venit. Maşina care trebuia să ajungă la PSD, urgent, a rămas blocată până pe la 6 p.m.", scrie, pe Facebook, Mircea Marian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne