Conducerea PDL şi-a depus demisia

Fostul preşedinte PDL, Emil Boc. (www.gov.ro)
Gina Zaragiu
14.06.2012

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, la finalul Colegiului Naţional Director, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

"Preşedintele Partidului Democrat Liberal împreună cu întreg Biroul Permanent Naţional şi-au prezentat demisia. Asta înseamnă că în perioada imediat următoare partidul va avea doar o structură interimară, până la alegerea noii conduceri. Atât preşedintele cât şi BPN îşi asumă răspunderea politică pentru rezultatele pe care le-am obţinut la rezultatele locale", a declarat Emil Boc.

El a declarat că în perioada următoare PDL va avea doar o structură interimară, actuala structură urmând să gestioneze treburile curente ale partidului până la alegerea unei noi conduceri. Emil Boc a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat.

"Nu mai candidez pentru un mandat la preşedinţia PDL, mă voi ocupa în primul rând de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Este o mare onoare şi cinste să fii primar al unui asemenea municipiu".

Fostul premier a notat că "preşedintele PDL împreună cu BPN au traversat România prin criză (...) Şi-au asumat măsurile politice care au salvat România de la colapsul economic. Aceste măsuri au fost bune, au fost corecte. Ele ne-au costat din punct de vedere politic, ne-au costat din punct de vedere electoral. Este un gest de asumare a răspunderii politice ca atare şi, în consecinţă, atât preşedintele PDL cât şi BPN şi-au asumat gestul demisiei''.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor