Comisarul pentru Agricultură, Dacian Cioloş, se întâlneşte luni cu Zgonea şi Costoiu

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş. (Epoch Times România)
Epoch Times România
28.10.2013

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, revine în România, în perioada 28-30 octombrie 2013.

Înaltul oficial european va participa la o serie de evenimente importante, respectiv la deschiderea celui de-al XI-lea Congres Horticol: Centenarul Societăţii Române a Horticultorilor, la Forumul Anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunării 2013, precum şi la conferinţa Biblionet “Future Communities” cu o intervenţie despre rolul Agendei Digitale a UE în dezvoltarea agriculturii şi mediului rural.

În timpul vizitei, comisarul Dacian Cioloş va avea întâlniri cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi cu ministrul-delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu.

În cursul zile de luni se va întâlni cu Valeriu Zgonea, la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, iar ulterior, la ora 15.00, cu Mihnea Costoiu, la sediul Ministerului Educaţiei.

Marţi, 29 octombrie, Cioloş se va vedea cu Titus Corlăţean, la 11.30, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, la ora 15.00 va susţine o conferinţă de presă în Parlament, la centrul de conferinţe, pentru ca apoi, la ora 16.30 să aibă programată o întâlnire de o oră cu Liviu Dragnea, la Ministerul Dezvoltării Regionale. În ceea ce priveşte întâlnirea cu Daniel Constantin, aceasta va avea loc miercuri, la ora 9.00, la sediul Ministerului Agriculturii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor