Codrin Ştefănescu, un nou apel disperat: Trebuie să ne recuperăm Partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu continuă apelurile adresate colegilor săi social-democraţi pentru "recuperarea partidului".

"A fost Ciolacu la emisiune. Să ne zică ce lider providenţial a devenit între timp. Şi că mai bine îl pupi în fund pe Klaus, decât să-l critici. Că aşa vrea electoratul PSD, nu voci tăioase gen Codrin, Teodorovici, Pleşoianu sau Şerban! Mai bine să plece din partid toţi nemulţumiţii, doar academiştii secreţi contează! Puciştii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vă zic că e musai să ne recuperăm partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!", a declarat Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Întrebat de un internaut cum anume poate fi "recuperat" partidul, liderul PSD a replicat: "Prin congres! Dar nu congres on line cum vrea academistu’!"

Reamintim că Congresul PSD bate la uşă, iar războiul dintre taberele din partid şi negocierile sunt în plină desfăşurare. Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, şi-a manifestat în repetate rânduri susţinerea pentru candidatura lui Eugen Teodorovici la funcţia de preşedinte al partidului şi a lansat o rafală de atacuri la adresa actualului lider Marcel Ciolacu.