Clotilde Armand: De dragul voturilor, Dragnea şi PSD sunt în stare să lase ţara fără televiziune publică

Asemenea iniţiative legislative heirupiste - precum cea care vizează eliminare a numai puţin de 102 taxe şi impozite nefiscale - denotă disperarea PSD la gândul că va pierde alegerile parlamentare, este de părere franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Din raţiuni electorale, PSD, în frunte cu liderul său Liviu Dragnea, este în stare să lase România fără televiziune şi radiodifuziune publică, a atras atenţia marţi, pe contul său de Facebook, franţuzoaica Clotilde Armand, consilier local în cadrul Uniunii Salvaţi România.

"Printre taxele vizate a fi eliminate prin proiectul legislativ trecut cu viteza luminii de PSD prin Senat, se numără şi taxa radio şi TV. Fără niciun fel de dezbatere publică şi fără să se fi prezentat niciun studiu de impact, au fost eliminate două taxe care asigură o mare parte din finanţarea televiziunii şi radiodifuziunii publice. Deja aflată într-o situaţie financiară foarte dificilă ca urmare a politizării şi a proastei administrări, TVR s-ar putea să fie falimentată de-a dreptul de această iniţiativă populistă", a declarat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, de dragul de a obţine voturi prin orice orice mijloace, Liviu Dragnea şi PSD sunt în stare să lase România fără televiziune şi radiodifuziune publică, fără să fi întrebat nicio secundă ce îşi doresc românii.

"Asemenea iniţiative legislative heirupiste denotă disperarea PSD la gândul că va pierde alegerile parlamentare", a subliniat Clotilde Armand.

Proiectul de lege care vizează eliminarea a nu mai puţin de 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie, anunţat cu mare fast în urmă cu câteva zile de liderul PSD Liviu Dragnea, a trecut în timp record de Senat şi aşteaptă acum votul final în Camera Deputaţilor.

Printre taxele pe care social-democraţii vor să le elimine se numără timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comerţului, taxe consulare şi de cetăţenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Naţională de Pensii.