Clotilde Armand: Domnule Dragnea, încetaţi să jucaţi rolul dictatorului Ceauşescu!

Şeful social-democraţilor şi-ar dori să-i intimideze şi să-i aducă la tăcere pe toţi oamenii oneşti şi competenţi ai acestei ţări care au curajul să demaşte PSD ca fiind un partid corupt, clientelar, plin de oameni incompetenţi, este de părere franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Liviu Dragnea s-a burzuluit în stilul său caracteristic de baron local PSD la Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, pentru că acesta a avut curajul să arate că programul economic propus de social-democraţi se bazează pe calcule nerealiste, a scris sâmbătă, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvaţi România (USR).

"Probabil că domnul Dragnea şi-ar dori să-i intimideze şi să-i aducă la tăcere pe toţi oamenii oneşti şi competenţi ai acestei ţări care au curajul să demaşte PSD ca fiind un partid corupt, clientelar, plin de oameni incompetenţi şi care, pentru a reajunge la putere, a venit cu nişte propuneri economice populiste şi lipsite de substanţă.

Domnule Dragnea, încetaţi să jucaţi rolul dictatorului Ceauşescu care în decembrie 1989 promitea românilor încă 100 de lei la salariu pentru a se agăţa cu disperare de putere. Propunerile dumneavoastră economice prociclice prin care se vor reduce şi taxele, se vor majora şi cheltuielile bugetare, nu fac decât să afunde ţara în noi datorii", a declarat Clotilde Armand, care consideră PSD un partid "lipsit de dialog şi transparenţă".

Franţuzoaica nu a ratat ocazia să-l critice şi pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză că, în urma deciziilor sale luate pe vremea când era premier, a afundat ţara într-o criză economică profundă.

"Mi se pare că programul economic al PSD a fost scris de Călin Popescu Tăriceanu, cel care a afundat ţara într-o criză economică profundă prin majorarea nesăbuită a cheltuielilor publice în anii 2007/2008. României i-a luat 5-6 ani pentru a ieşi din această criză economică, iar propunerile cu care vin cei de la PSD şi de la ALDE riscă să destabilizeze din nou ţara", a subliniat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR a mai precizat că, "dacă cineva îşi permite să remarce greşeli în programul propus de tine (în cazul nostru un condamnat penal), ar trebui să accepţi realitatea şi să rezolvi greşeala respectivă".