Claudiu Năsui: Guvernarea PSD schimbă miniştrii mai des decât uleiul la maşină

Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu - Epoch Times Romania)

De când este PSD la guvernare, au fost schimbaţi miniştri „mai des decât uleiul la maşină”, nu mai puţin de 71 s-au perindat în diferite portofolii, şi-a exprimat nemulţumirea miercuri, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

„Schimbăm miniştrii mai des decât uleiul la maşină. În timp ce România are probleme structurale majore, deficite maxime, inflaţie record, probleme grave pe termen lung etc., problema principală a politicienilor este lupta pentru funcţii. Diverse funcţii. Cea de preşedinte a Senatului a fost obţinută de domnul Meleşcanu, un om care a garantat sabotarea votului diasporei la două runde de alegeri, dar care promite că va menţine PSD la guvernare în condiţiile în care majoritatea din parlament este foarte fragilă. De când este PSD-ul la guvernare s-au perindat nu mai puţin de 71 de miniştri în diferitele portofolii, fie că vorbim de interimari sau de miniştrii cu funcţie deplină”, a declarat Claudiu Năsui.

Liderul USR a mai precizat că „fiecare ministru nou vine cu noi idei, cu noi proiecte, lăsându-le la o parte pe cele ale predecesorilor săi şi începând altele noi care nu vor fi terminate nici ele”.

„De fapt, acesta e cazul în care măcar încearcă să facă ceva. În majoritatea cazurilor, miniştrii nu sunt decât reflecţii ale jocului dintre baronii interni din partid. România are nevoie de reforme profunde. Pentru reforme e nevoie de curaj, viziune şi puţină stabilitate. Altfel, vom avea şi peste 30 de ani exact problemele de acum”, a conchis Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne