Ciucu, nemulţumit: Am colegi de partid care se duc la A3 pe post de momâi şi îi ţin hangul lui Gâdea

Băieţi, avem o problemă să distingem binele de rău, adevărul de minciună, apa curată de mocirlă, le-a transmis liberalul Ciprian Ciucu colegilor săi de partid.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
13.07.2017

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu s-a declarat indignat de faptul că are colegi în partid care se duc la postul Antena 3 şi îi "ţin hangul" jurnalistului Mihai Gâdea.

"Dacă am colegi de partid care se duc la A3 pe post de momâi şi îi ţin hangul lui Gâdea în emisiunea în care înfierează "ong-urile lui Soros", şi ei cred că aşa vom câştiga noi alegerile, imitându-l pe Dragnea, atunci... ce să zic? Băieţi, avem o problemă. Avem o problemă să distingem binele de rău, adevărul de minciună, apa curată de mocirlă", a declarat Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Liberalul se aşteaptă acum, după ce partidul are un preşedinte ales, Ludovic Orban, ca PNL să se redefinească şi să-şi regăsească onoarea.

"Putem face asta! Trebuie să ne alegem noi vectori de imagine şi să promovăm doar oamenii cu o anvergură intelectuală şi cu personalităţi conturate", a precizat Ciprian Ciucu.

Pe de altă parte, consilierul PNL susţine că şi el a fost în studio la Antena 3, însă important este mesajul pe care îl transmiţi.

"Staţi să ne înţelegem. Şi eu am fost de 2 ori la A3 şi dacă se riscă să mă mai cheme mă mai duc. Important este ce transmiţi odată ajuns acolo", a subliniat Ciprian Ciucu.

Întrebat la ce coleg se referă, liberalul a replicat: "Am un pesedist în partid care votează cu ei şi le ţine hangul".

Din discuţiile aferente reiese că este vorba despre soţul jurnalistei Antena 3 Oana Stancu - Daniel Zamfir.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor