Ciucă, despre alianţa cu PSD: "Şi într-o familie nu tot timpul este totul roz, dar la final ne aşezăm toţi la masă, mâncăm împreună şi o luăm de la capăt"

Nicolae Ciucă
Ana Ion
15.04.2024

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, duminică seară, că liberalii şi social democraţii sunt “ca într-o familie” în care “nu tot timpul este totul roz” însă, cele două partide reuşesc să depăşească neînţelegerile şi să meargă mai departe.

Ciucă a mai precizat că abia după data de 9 iunie va şti dacă va candida sau nu la alegerile prezidenţiale

“Şi într-o familie, aţi văzut că nu tot timpul este totul roz, mai discutăm, mai avem anumite controverse dar la final ne aşezăm toţi la masa, şi soţ, şi soţie, şi copii şi mâncăm împreună şi o luăm de la capăt, şi viaţa merge mai departe. La fel a fost şi în această coaliţie.

Perspectiva mea nu a fost atunci când am asumat funcţia de prim-ministru, ulterior am fost ales de către colegi mei la Congres să văd ce urmează să se întâmple. Aici nu este o chestiune personală, nici a mea şi sunt convins că nu ar trebui să fie nici pentru Marcel Ciolacu. E vorba despre un proiect la care dacă simt mă angajez, dacă nu nu mă angajez”, a declarat Nicolae Ciucă la B1TV.

Ciucă a mai declarat că şi acum sunt liberali nemulţumiţi de coaliţia cu PSD şi că a fost nevoie de depăşirea orgoliilor pentru a asigura o conducere echilibrată a ţării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor