Cîţu vine cu o propunere de buget pentru 2018: "E soluţia realistă la dezmăţul bugetar din acest an"

Senatorul liberal Florin Cîţu vine cu o propunere de buget care, spune el, arată cum se poate opri distrugerea ţării şi cum se pregăteşte economia pentru a susţine creşterea economică durabilă din 2019.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Senatorul PNL Florin Cîţu a lansat, vineri, o propunere de buget pentru anul viitor. Propunerea prezentată astăzi de liberal în cadrul unei conferinţe de presă - şi ulterior şi pe Facebook - prevede încasări la bugetul de stat de 272 miliarde de lei, un deficit bugetar general consolidat de 1,8%, cheltuieli de personal de 72 miliar de lei, investiţii de 45,1.

Propunere buget 2018
Propunere buget 2018 (Florin Cîţu)

''Astăzi am prezentat varianta de proiect de buget pentru 2018. Soluţia realistă la dezmăţul bugetar din acest an, 2017.

Un buget pragmatic care trimite un semnal clar investitorilor, antreprenorilor şi tuturor românilor: România poate să fie guvernată şi responsabil!

Bineînţeles este un buget de tranziţie. Prin acest buget arătăm cum se poate opri distrugerea României dar mai ales cum se pregăteşte economia pentru un buget care să susţină creşterea economică durabilă începând cu 2019.

Dar mai presus de orice, soluţia noastră garantează că România va avea resursele necesare pentru a face faţa unei crize economice.

Aşa cum am spus şi în conferinţa de presă de astăzi, suntem pregătiţi să mergem să susţinem această soluţie responsabilă de buget în Guvernul României. Facem orice numai să oprim diletantismul care a pus stăpânire pe finanţele României.

Varianta aceasta a bugetului se va regăsi în Parlament sub formă de amendamente la propunerea de buget a guvernului Dragnea-Tudose(?) (sau cine o mai fi Prim-Ministru în acel moment)", scrie Cîţu pe Facebook.