Cîţu se amuză copios: Dragnea să declare la Euronews că dă bani fără să-i impoziteze şi celor de la ANAF

Florin Citu
Florin Citu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank, continuă seria ironiilor pe Facebook la adresa preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi a măsurilor promovate de social-democraţi.

Vă prezentăm mai jos postarea liberalului intitulată "Dragnea şi poveştile lui pescăreşti...":

"Cea mai importantă ştire a anului nu este dezastrul de la finanţe anunţat de mine de la tribuna Parlamentului de acum 6 luni de zile. Puţină atenţie. Se povesteşte că ieri, pe Dunăre, două barje în derivă s-au oprit în port la Giurgiu. Pe barje aproximativ 160 de persoane într-o de stare de sănătate precară. Cei care i-au descoperit, un grup de pescari, conduşi de unul mai bărbos. Se pare că erau de la PSD. Miloşi cum îi ştiţi pe cei de la PSD, au chemat imediat poliţia, armata şi jandarmii să-i aresteze. Credeau că sunt emigranţi ilegali.

Surpriză! Când au început pescarii să-i înregistreze (nu avem birou de emigrări la Giurgiu) toţi declarau că au aceeaşi meserie-medic!!! Seful grupului de pescari, se pare că un PSD-ist din Buzău, i-a întrebat direct. De unde sunteţi şi unde mergeţi? Aşa au aflat că oamenii veneau din Pakistan, Congo, Coasta de Fildeş, Banglades, Siria etc. Toţi întrebau de Alexandria. Delegaţia de pescari i-a informat că depăşiseră obiectivul dar că nu e rău nici la Giurgiu.

Refugiaţii politici auziseră la CNN că un anumit Dragnea din Alexandria, România, nu-i mai impozitează pe medici de la 1 ianuarie 2018, le dă 5000 de euro salariu din martie 2018 şi dacă îşi fac firmă primesc şi 50000 de euro gratis prin Start-up Nation. Şi oamenii au venit! Seful delegaţiei de pescari, unul Ciolacu, le-a confirmat. Dar cu o faţă tristă le-a spus că nu vrea să-i dezamăgească dar sunt ceva probleme majore cu deficitul.

Dar asta nu i-a descurajat, au zis că au încredere în Dragnea şi sunt hotărâţi să se stabilească în România. Asta a declanşat un scandal între pescari. Unde îi înregistrăm, în Giurgiu sau în Teleorman, că acum vin alegerile? Până la urmă au hotărât să sune un prieten care este în vacanţă în Grecia. Îi solicit domnului Dragnea să facă o declaraţie la Euronews în care să spună că dă bani fără să-i impoziteze şi celor de la ANAF. Poate aşa ne vin nişte emigranţi din Suedia, Germania, Finlanda puşi pe treabă. România, trezeşte-te!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne