Băsescu: Sunt curios când o să priceapă Marele Cârmaci, şmecheraş viclean de Teleorman, că a ajuns penibil

Şeful PSD Liviu Dragnea dă în spaţiul public citate din programul de guvernare inept, scris de fostul ministru Darius Vâlcov, sau dă "indicaţii preţioase" partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă, a atras atenţia fostul preşedinte Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu conteneşte să dea "indicaţii preţioase" partidului, însă nimeni nu-l mai bagă în seamă, a devenit "tot mai penibil", acuză miercuri, pe pagina sa de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus NU, pentru că era o prostie care decapitaliza companiile de stat şi s-a îngropat ideea din programul Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodărie. Grindeanu şi-a dat seama că ideea este inaplicabilă şi a spus NU, Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitarea cifrei de afaceri a companiilor. Tudose a spus NU, pentru că sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, ceea ce Marele Cârmaci nu ştia. A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru că măsura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, aşa cum credea Marele Cârmaci.

A vrut Dragnea să numească prin Carmen Dan şeful DIPI. Tudose a spus NU pentru că nu a vrut să fie păpuşărit de Marele Cârmaci. A vrut Dragnea plata CAS şi CASS de către angajat. Tudose spune NU, pentru că riscul diminuării colectării este mare, iar salariile ar fi scăzut începând cu 1 ianuarie 2018. A vrut Dragnea să-i dea afară din PSD pe Ponta, Grindeanu, Ivan. Organizaţiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru că nu recunosc dreptul de viaţă şi de moarte a Marelui Cârmaci asupra membrilor partidului", a scris Traian Băsescu în postarea intitulată "Dragnea, tot mai penibil!"

Altfel spus, fostul preşedinte susţine că Dragnea dă în spaţiul public citate din programul de guvernare inept, scris de fostul ministru Darius Vâlcov, sau dă "indicaţii preţioase" partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă.

"Sunt curios când o să priceapă Marele Cârmaci, şmecheraş viclean de Teleorman, că a ajuns penibil. Iar despre o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, nu mai poate fi vorba", a subliniat Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne