Cîţu: Nu-mi vine să cred că unii îl transformă pe Grindeanu într-o victimă a lui Dragnea. Somn uşor, România!

Încet, încet, unii îl transformă pe premierul Sorin Grindeanu într-o victimă a liderului PSD Liviu Dragnea şi vor să-l facă să pară chiar simpatic, însă lucrurile nu stau deloc aşa, a tras un semnal de alarmă liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Facebook)

Premierul Sorin Grindeanu nu este o victimă, el trebuie să plece din fruntea Guvernului împreună cu tot Cabinetul său de miniştri pentru că a condus, a aprobat şi a susţinut public ordonanţa nr. 13, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Dragnea sau Grindeanu!? De ce nu amândoi? De câteva zile asist la o dezbatere publică în legătură cu schimbarea, sau nu, a premierului Grindeanu. Nu-mi vine să cred că încet, încet, unii îl transformă pe Grindeanu într-o victimă a lui Dragnea şi vor să-l facă să pară chiar simpatic. Pe bune? Aici am ajuns? Părerea mea profesională despre cât se pricepe omul ăsta la guvernarea României, o ştiţi. Total pe dinafară. Până şi în Raportul meu am explicat de ce trebuie să plece tot Guvernul. Nu doar Grindeanu", a precizat Cîţu.

Potrivit liberalului, adevăratul şi principalul motiv pentru care Grindeanu nu este o victimă, şi trebuie să părăsească Palatul Victoria, este atât de important încât restul motivelor de vendetă personală ale lui Dragnea nu mai contează.

"Motivul, ca să fie clar pentru toată lumea: Primul Ministru Grindeanu trebuie să plece din Palatul Victoria împreună cu Cabinetul său pentru că a condus, a aprobat şi a susţinut public ordonanţa nr 13, care a reprezentat un atac furibund la adresa justiţiei şi a democraţiei din România. Doar prin plecarea lui, şi a miniştrilor săi, avem speranţa că aşa ceva nu se va mai întâmpla", a afirmat Cîţu.

În opinia senatorului PNL, restul argumentelor fac doar să completeze imaginea dezastruoasă a României pe care Guvernul şi PSD au generat-o în afara ţării.

"Acesta este motivul pentru care eu văd lucrurile diferit de toţi ceilalţi care îi cer demisia. Ca să nu mai vorbim de Dragnea! Somn uşor, România!!!", a mai adăugat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne