Cîţu, "lecţia de economie" pentru Teodorovici. "A avut România vreodată un ministru mai comunist şi mai incompetent?"

Eugen Orlando Teodorovici (Ministrul Finanţelor Publice),
Eugen Orlando Teodorovici (Ministrul Finanţelor Publice), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu i-a "predat" sâmbătă, via Facebook, o "lecţia de economie" ministrului PSD al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

"Orlando, atunci când spui că statul preia costul comisioanelor pentru transferurile de bani ale românilor din străinătate de fapt spui asta: Eu, Orlando, am decis să-i FORŢEZ pe cei către locuiesc, muncesc şi plătesc impozite în România să PLĂTEASCĂ ei din buzunarul lor comisioanele pe care le plătesc alţi românii când transferă bani din străinătate în România. Acum este corect. Şi nici nu ai mult de reţinut. Având în vedere că la buget este deja o gaură de 10,4 miliarde lei după 6 luni, cetăţenii români care trăiesc în România vor suporta costul comisioanelor plus DOBÂNDA. Ca să înţelegi mai bine, deficitul la buget creşte cu valoarea comisioanelor şi este acoperit din împrumuturi", a declarat Cîţu.

Liderul senatorilor liberali a subliniat că ideea de bază este următoarea:

"TU, PSD, ALDE vă faceţi campanie pe banii românilor care muncesc în sectorul privat. Tot ce promiţi tu, o faci pe banii românilor care muncesc în sectorul privat şi susţin prin taxele lor toate nemerniciile aprobate de voi în ultimii trei ani. A avut România vreodată un ministru mai incompetent şi mai comunist ca Orlando?"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne