Cîţu îl scoate din minţi pe Teodorovici. "Unii frustraţi şi rataţi profesional debitează inepţii cu un aer impertinent"

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a lansat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un atac indirect la adresa liderului senatorilor PNL Florin Cîţu, care critică constant deciziile economice luate de social-democraţi.

„Este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. Conştienţi sau nu de efectul public şi impactul negativ al gesturilor şi mesajelor lor pentru imaginea şi credibilitatea ţării, ei îşi cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice şi personale - CE, CÂND şi CÂT(u)", a scris Teodorovici.

În acelaşi timp, ministrul de Finanţe a mai afirmat că există "unii" care nu fac nicio diferenţă între politică şi politicianism, "aşa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog".

"Sunt unii care nu înţeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie şmecher sau un discurs isteric şi scandalos voit a produce emoţii extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic", a conchis Teodorovici.