Cîţu: Dăncilă şi Teodorovici au pus avionul să-i aştepte 30 de minute!

Eugen Teodorovici şi Viorica Dăncilă
Eugen Teodorovici şi Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Finanţe, Orlando Teodorovici, ”au pus avionul să-i aştepte 30 de minute la Bucureşti”, susţine senatorul liberal Florin Cîţu, care-i cataloghează pe cei doi drept "socialişti de caviar."

”Viorica şi bichonul sunt bine. Au aterizat la Londra, business class (what else).

Asta după ce au pus avionul să-i aştepte 30 de minute la Bucureşti. Îmbarcare separată.

Ăştia sunt socialiştii de caviar. Toacă banii din taxe pentru interese personale mai ceva ca viermii de mătase", scrie, pe Facebook, Florin Cîţu.

Postarea senatorului liberal vine în condiţiile în care premierul Dăncilă efectuează o vizită în SUA, însoţită de Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor. În acest context, Cîţu a acuzat că vizita celor trei este una privată şi cheltuielile ar trebui suportate de aceştia.

Viorica Dancila in avion
Viorica Dancila in avion (Florin Citu)

Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne