Circulaţia autovehiculelor pe autostrada Timişoara – Arad a fost închisă, pentru deszăpezire

Epoch Times România
08.12.2012

Circulaţia autovehiculelor pe autostrada Timişoara – Arad a fost închisă, sâmbătă seara, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire, iar traficul rutier a fost deviat pe vechea rută, DN 69.

Conform Infotrafic, stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară 5 - 6 centimetri, fiind în amestec cu material antiderapant. Autorităţile estimează că traficul pe autostradă va fi reluat în jurul orei 21.00.

De asemenea, tot din cauza zăpezii, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe centura municipiului Arad, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Potrivit Infotrafic, şoferii circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele: Dolj, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Covasna, unde stratul de zăpadă măsoară până la 3 - 4 cm.

Meteorologii au emis, vineri, două avertizări cod galben de ninsori şi ploi, potrivit cărora precipitaţiile vor afecta, începând de sâmbătă seară, Banatul, Crişana, Maramureşul, nordul Moldovei, Transilvania şi Oltenia, urmând să se extindă, duminică, în toate regiunile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor