Ciprian Ciucu: Firea este Oprescu cu fustă. Tot ce face este circ, show, nimic durabil sau esenţial

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Florin Chirilă/Epoch Times România)

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu o compară pe primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, cu un Sorin Oprescu "cu fustă", pentru că, susţine el, "tot ce face este circ, show, festivaluri, dar nimic durabil, nimic esenţial".

"Lui Oprescu (acea calamitate de primar care nu a făcut absolut nimic bun pentru Bucureşti) i-a mers şi a fost reales şi pentru că venea după Videanu, care asfaltase străzile (cu tot cu borduri, dar asfaltase temeinic), reînnoise parcul auto al RATB şi iniţiase câteva lucrări de infrastructură pe care le-a inaugurat Oprescu.

Dar atunci asfaltul era proaspăt, autobuzele noi... Credeţi că o să-i mai meargă şi lui Firea? Firea este Oprescu cu fustă: tot ce face este circ, show, festivaluri, dar nimic durabil, nimic esenţial", a declarat Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne