Cioloş îl taxează pe Dragnea. Meme cu tâlc pe Facebook

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Epoch Times România)

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, îl ironizează, printr-un meme pe Facebook, pe Liviu Dragnea, după ce acesta a susţinut la mitingul electoral din Botoşani că românii vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze“ dacă votează Opoziţia.

În meme-ul său, Cioloş taxează acid atât o greşeală de exprimare a lui Dragnea, care n-a nimerit pluralul corect al cuvântului aragaz, dar şi o celebră exprimare agramată a premierului Dăncilă. Mai mult, liderul PLUS face şi o trimitere la momentul Suceava, unde Liviu Dragnea l-a catalogat drept "nimic" pe un cetăţean.

(Dacian Cioloş)

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (n.r. – forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program“, a declarat Dragnea, citat de Adevărul