Ciolacu: Miniştrii PNL bagă spaima în populaţie cu "greaua moştenire". Pregătesc măsuri de austeritate

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a acuzat că, de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria, miniştrii PNL s-au remarcat doar prin "lamentări" şi stârnit "panică" în rândul populaţiei, context în care i-a cerut premierului Ludovic Orban "să se plângă mai puţin şi să pună mâna pe treabă".

"Se plâng şi fac gălăgie. Atât! În rest, nimic! Aţi auzit de vreo soluţie, o strategie economică sau măcar o politică publică de la ei?! NU! Tot ce pot este să mestece clişeul cu 'greaua moştenire' şi să bage spaima în populaţie că nu mai sunt bani de salarii, că o să crească preţul la medicamente, că pun taxe pe maşini sau că vom îngheţa în case de frig la iarnă. Trecând peste faptul că Orban şi Cîţu au reuşit în câteva ore să facă auditul întregii ţări, deşi până şi un butic sătesc are nevoie de mai mult timp ca să îşi facă inventarul, repetarea obsesivă a aşa-zisului 'rău' pe care l-au găsit în ministere nu înseamnă decât un lucru: guvernarea de dreapta pregăteşte măsurile de AUSTERITATE! Asta urmează şi asta se va întâmpla!", a declarat Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, la fel a fost şi în 96 cu CDR şi la fel a fost şi cu guvernele lui Traian Băsescu.

"Îl avertizez pe Orban să se plângă mai puţin şi să pună mâna pe treabă. Până acum PSD a avut şi bani de salarii şi pensii, a făcut şi creştere economică şi s-a încadrat şi în ţintele de deficit. Dacă nu e în stare să continue lucrurile bune făcute de noi, măcar să nu încurce.
Altfel, vom face tot ce trebuie ca să oprim în Parlament orice derapaje pe care Guvernul Orban le va avea la adresa veniturilor şi bunăstării românilor!", a afirmat Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne