Ciolacu: Guvernul Ludovic I, un guvern mincinos care bagă panica în români. Trebuie să-i oprim cât mai repede!

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis luni, via Facebook, că Guvernul Orban trebuie "oprit cât mai repede", posibilă aluzie la depunerea unei moţiuni de cenzură.

"Guvernul Ludovic I – un guvern mincinos care bagă cu orice preţ panica în români. Trebuie să fii ori complet iresponsabil, ori cu totul cinic să susţii că PSD nu a prevăzut în buget bani pentru pensii pe ultimele două luni ale anului. Aceşti oameni minţeau cu nonşalanţă, în timp ce pensionarii deja îşi încasaseră pensiile pe noiembrie. Iar la rectificare, au alocat doar 10% din suma pe decembrie, pentru că restul erau deja acolo lăsaţi de guvernarea PSD. Un şir nesfârşit de minciuni – aşa va arăta guvernarea PNL. Trebuie să îi oprim cât mai repede!", a declarat Ciolacu.

Reacţia şefului PSD vine după un articol publicat de stirpesurse.ro, intitulat "Cea mai mare MINCIUNĂ produsă de Ludovic Orban şi propagată de Klaus Iohannis".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne