Cei patru asasini de la Hilton "reînvie". Dragnea vine cu veşti despre ei

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut duminică, la România TV, că la DIICOT există un dosar în care s-ar cerceta finanţarea mişcărilor de stradă şi despre tentativa sa de asasinare, relatează Mediafax. Dragnea a mai precizat că dosarul nu este deschis pe numele lui.

Şi, în contextul în care colega sa Doina Pană s-a plâns recent că a fost intoxicată cu mercur, Dragnea a declarat că ştia despre cazul Doinei Pană, şi a afirmat că în spatele acţiunilor ar putea fi oameni care au pierdut milioane de lei din cauza măsurilor luate de aceasta la minister.

„La DIICOT e o declaraţie care vorbeşte despre aşa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect şi predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în ţara asta să iasă la inveală adevărul o să consideraţi că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumiţe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziţi. Nu mai sunt la aceeaşi intensitate, dar încă mai e”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai susţinut că una dintre persoanele care a făcut declaraţii în dosarul de la DIICOT a fost ameninţată şi că toată povestea ridică semne de întrebare. Dragnea a precizat totuşi că nu ştie totuşi dacă informaţia este reală.

„Nu dosarul meu. Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declaraţie a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate aceste mişcări. Cine finanţează, cum au fost finanţate pentru toate aceste mişcări în România. Şi spunea ce se intenţiona să se facă. Am înţeles că ar fi fost şi puţin ameninţat. Şi stai şi te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credinţă şi suntem noi suspicioşi. Dar dacă nu e aşa. Nici măcar nu ştiu dacă e reală (informaţia – n.r.)”, a afirmat Dragnea.

Reamintim că în august 2018, Liviu Dragnea a susţinut public că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. Cei patru presupuşi asasini ar fi fost cazaţi la Hilton.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne