Cea mai creativă şi mai rapidă tehnică pentru ghivece cu flori suspendate [video]

Ce poate fi mai gingaş şi mai frumos pe suprafaţa Pământului decât o floare? Cine ne bucură cu mirosul şi frumuseţea lor infinită? Da, aţi ghicit: florile!
Flori
Flori (screenshot tramite video Youtube)

Florile reprezintă una dintre expresiile majore ale frumuseţii vieţii, au semnificaţii şi sunt asociate cu culorile, mirosurile şi sentimentele. Florile reprezintă un adevărat spectacol al naturii şi a însoţit omul încă din antichitate la majoritatea evenimentelor importante din viaţă.

Orice floare are un spaţiu al ei care-i conferă un loc special între celelalte. Dar, cu siguranţă nu ne-am fi imaginat niciodată că doar cu un simplu fir de aţă putem agăţa un ghiveci şi că acesta poate arăta atât de frumos!

(screenshot tramite video Youtube)

În clipul video de mai sus se poate învăţa cum se crează un suport simplu pentru ghiveci astfel încât plantele noastre să pară diafane, fără ca nimic să împiedice vizualizarea lor.

(screenshot tramite video Youtube)

Vor arăta frumos în grădină sau pe terasa noastră!

Sursă video: Manos de Tierra/Youtube

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style