Ce se mai întâmplă prin Timişoara: S-a stins flacăra eternă din Cimitirul Eroilor. Primăria nu a plătit gazul

Cimitirul Eoilor din Timisoara, napadit de buruieni si cu flacara "eterna" stinsa.
Cimitirul Eoilor din Timisoara, napadit de buruieni si cu flacara "eterna" stinsa. (www.pressalert.ro)

Cu numai câteva luni înainte de comemorarea a 30 de ani de la izbucnirea Revoluţiei din 1989, Cimitirul Eroilor din Timişoara arată ca un loc abandonat, în care flacăra “eternă” aprinsă la Monumentul Eroilor s-a stins. Motivul este unul cu adevărat şocant: Primăria e restantă la plata facturii de gaz, informează adevărul.ro

“Am avut numeroase evenimente în Timişoara, aţi văzut, ultimul a fost cu evreii în Parcul Botanic. Au fost şi ploile, dar astăzi trimit oameni acolo, să cosească, să facă ordine, staţi liniştiţi că se rezolvă. Cred că nu s-a intervenit de trei săptămâni, dar vă spun că se intră. Vedeţi, iarba creşte repede. Le promit revoluţionarilor că ne vom ocupa de acel loc o dată pe săptămână. Noi mai avem acolo şi alte obiecte. Ne ocupăm de zona Ostaşului necunoscut, la parcela militarilor sovietici, polonezi, francezi. Până marţi la prânz va fi totul curat în Cimitirul Eroilor. Dar trebuie ca administratorii cimitirului să îşi adune mizeria şi să ţină ordine”, a declarat Andrei Drăgilă, directorul Horticultura SA.

La scurt timp după intervenţia jurnaliştilor, angajaţii de la Horticultura aveau să îşi facă apariţia în cimitir şi au început să cosească iarba.

Articolul integral aici.