Ce s-a ales de "disidenţa" lui Stănescu. Demersul Opoziţiei contra lui Dragnea face "foarte rău"

După ce a îmbrăcat haina de conducător al "rebeliunii" contra lui Dragnea, Paul Stănescu anunţă acum, indignat, că parlamentarii formaţiunii sale nu vor susţine demersul Opoziţiei de înlăturare a liderului PSD de la şefia Camerei Deputaţilor, de unde până mai ieri, el, Firea şi Ţuţuianu "luptau" pentru asta.
Paul Stănescu (Viceprim-ministru si ministru al MDRAP);
Paul Stănescu (Viceprim-ministru si ministru al MDRAP); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei trei lideri ai mişcării anti-Dragnea din PSD, a criticat, luni, demersul Opoziţiei privind revocarea liderului social-democrat din fruntea acestei camere a Parlamentului.

Chestionat de presă după şedinţa BPN al PSD pe tema iniţiativei PNL vizând înlăturarea lui Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, Stănescu a declarat că Opoziţia face „foarte rău” cu acest demers iar deputaţii PSD nu vor susţine o astfel de iniţiativă. "Cum să susţină parlamentarii PSD? Categoric nu”, a declarat Stănescu.

Declaraţiile lui Stănescu vin în contextul în care deputatul PNL Gigel Ştirbu a anunţat că va propune, în şedinţa Biroului executiv al PNL de astăzi, o analiză privind oportunitatea unui proiect de hotărâre pentru revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ştirbu a atras atenţia că acest demers va fi, totodată, un test pentru a verifica "dacă cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stănescu, Firea şi Ţuţuianu se gândesc într-adevăr la binele României."

Reamintim că Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu au semnat o "Declaraţie privind Starea Partidului Social-Democrat” în care au cerut demisia lui Dragnea de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor. Ulterior, au anunţat că 50 de parlamentari s-au raliat demersului lor.

La rândul său, fostul premier Victor Ponta, fost deputat independent, a anunţat luni că va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor vizând simplificare procedurii revocării preşedintelui Camerei Deputaţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne